Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина готується до «Ігор Героїв»

Сьогодні, 10 листопада, за участю голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки відбулося засідання організаційного комітету щодо підготовки та проведення регіонального турніру з функціонального багатоборства «Ігри Героїв», повідомили в управлінні фізичної культури і спорту Львівської ОДА.

Координатор проекту «Ігри героїв» у Львівській області, голова  громадська організація "Інвалідів воїнів АТО "Пульс життя" Сергій Романовський поінформував про формат проведення змагань, які відбудуться 19 листопада 2016 року в ігровому залі Навчально-спортивної бази літніх видів спорту МО України у м.Львові. При цьому обговорено питання медичного та інформаційного супроводу, безпеки глядачів та учасників Ігор, їх промоції тощо.

Довідка

19 листопада 2016 року в ігровому залі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України (м. Львів, вул. генерала Грекова, 1) відбудеться 5-й етап національних змагань «Ігри Героїв».

Організатор – громадська організація «Інвалідів-воїнів АТО «Пульс життя» (голова Сергій Романовський) за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації та Львівського регіонального центру фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт».

Національний проект «Ігри Героїв» це низка регіональних спортивних турнірів з використанням змагання з кросфіту для поранених воїнів АТО, а також цивільних осіб з інвалідністю.

Головна мета Ігор – психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація поранених воїнів, соціальна адаптація людей з інвалідністю,  популяризація спортивного руху,  як засобу їх соціалізації.

Учасники Ігор своїм особистим прикладом показуватимуть іншим людям з інвалідністю, що їм під силу жити повноцінним активним життям.

Переможці регіонального турніру матимуть змогу взяти участь у національних та міжнародних змаганнях.

Попередні чотири етапи «Ігор Героїв» відбулися у Києві, Харкові, Дніпрі та Миколаєві.

В турнірі очікується участь близько 25 спортсменів з різних областей України, в т.ч. 13 представників Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ