Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина готується до впровадження системи електронного квитка на проїзд у транспорті

Управління транспорту Львівської обласної державної адміністрації розробило проєкт автоматизованої системи обліку оплати проїзду.

Управління транспорту та зв’язку оприлюднює проєкт  регуляторного акту «Про запровадження автоматизованої системи обліку оплати проїзду в пасажирському транспорті загального користування Львівської області» з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних і юридичних осіб.

Проєкт регуляторного акту розробили для підвищення якості надання послуг з перевезення, належного обліку транспортних послуг на приміських та міжміських маршрутах, економії коштів бюджету та їх ефективного використання при відшкодуванні реальних втрат від пільгових перевезень.

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань до зазначеного проєкту розпорядження приймає управління транспорту та зв’язку Львівської обласної державної адміністрації в письмовому вигляді на поштову адресу: м. Львів, вул. Винниченка, 18, 4 поверх, кабінет 449 або на електронну пошту ([email protected]).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ