Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина і Луганщина підписали тристоронній меморандум в галузі вищої освіти

У Сєвєродонецьку сьогодні, 23 серпня, в межах візиту делегації Львівщини підписано тристоронній меморандум в галузі вищої освіти. Повідомили у прес-службі Львівської облради.

Відтак Обласна асоціація місцевих рад "Ради Львівщини" в особі виконавчого директора Асоціації Василя Лозинського; Львівський національний університет імені Івана Франка в особі доцента кафедри ботаніки, директора Ботанічного саду Андрія Прокопіва; Луганський національний університет імені Тараса Шевченка в особі ректора Сергія Савченка підписали тристоронній меморандум про взаємодію та співробітництво.

Сторони:

- активно співпрацюватимуть шляхом розвитку прямих партнерських зв'язків між закладами освіти;

- обмінюватимуться делегаціями викладачів та студентів навчальних закладів, навчальною та навчально-методичною літературою;

- сприятимуть проведенню семінарів і робочих зустрічей;

- співпрацюватимуть у напрямку підготовки спільних проектів та подання спільних конкурсних заявок.

Нагадаємо, уже традиційно напередодні Дня Незалежності України голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, депутати, працівники апарату облради, керівники районів області, представники Львівської ОДА, волонтери вирушили на схід України. Численна делегація з Львівщини зустріне державне свято з військовими та місцевими жителями на Луганщині.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ