Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина лідирує в Україні за розвитком мережі ЦНАПів

За даними Мінцифри, станом на 2 квартал 2023 року на Львівщині створено 327 точок доступу до адміністративних послуг. Це найбільше серед усіх областей України. На другому місці Івано-Франківщина з 281 центром.

"Нам важливо, щоб жителі області могли вирішити усі свої справи, пов’язані з документами та послугами, не виїжджаючи далеко зі свого міста чи села, а головне – без черг та нервів. Тому зараз активно працюємо над тим, аби до кінця 2023 року у кожній громаді з’явився ЦНАП", - зазначив начальник військової адміністрації Львівщини Максим Козицький.

Крім того, у межах Концепції підтримки ветеранів у Львівській області фахівці управління з питань цифрового розвитку Львівської ОВА впроваджують у ЦНАПах весь спектр послуг для ветеранів та членів їхніх сімей.

"Дякую команді Львівщина Цифрова за наближення якісних та комфортних адмінпослуг до кожного жителя області та людей, які знайшли у нас домівки після 24 лютого 2022 року. Вдячність громадам за підтримку розвитку мережі ЦНАПів – це турбота про комфорт та гідність людей", - резюмував Козицький.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ