Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівщина отримає майже 59 млн грн субвенції на соціально-економічний розвиток

Кабінет Міністрів України розподілив ще 1,9 млрд гривень субвенції на соціально-економічний розвиток окремих територій. Про це повідомили 27 липня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це йдеться у відповідному розпорядженні № 822-р. від 21 липня 2021 року. Інформують у департаменті економічної політики Львівської ОДА.

Зокрема, Львівщина з вказаного обсягу має отримати 58,9 млн гривень на реалізацію 119 проєктів соціально-економічної інфраструктури.

Це проєкти спрямовані на будівництво, реконструкцію, капітальний ремонт закладів охорони здоров’я, шкіл, дошкільних навчальних закладів, спортивних об'єктів, проєкти галузі житлово-комунального призначення, а також придбання медичного обладнання для закладів охорони здоров’я.

Детальний перелік об’єктів і сум, які реалізують в області за кошти субвенції у додатку розпорядження Кабміну. 

Довідково:

У державному бюджеті на 2021 рік передбачено 6 млрд гривень на реалізацію бюджетної програми «Субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 468-р від 19 травня 2021 року розподілено 1,6 млрд гривень коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій, з них 60 млн гривень на реалізацію 78 об’єктів Львівської області.

До прикладу, торік на Львівщині за кошти Субвенції було передбачено реалізацію 54 об’єктів загальною вартістю 82,8 млн гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ