Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Понад 200 млн гривень субвенції скерували на реалізацію інфраструктурних об’єктів Львівської області

Із загального фонду державного бюджету до бюджетів області та окремих місцевих громад перерахували в повному обсязі субвенцію на суму 222,7 млн гривень. Ці кошти призначені для реалізації інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери Львівщини.
Фото ілюстративне. Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба ЛОДА.

Кошти субвенції передбачені розпорядженням Кабінету Міністрів України від 20.08.2021 № 975-р.

Для обласного бюджету вказану субвенцію передбачається використати в загальній сумі 144,6 млн грн. З них:

  • на капітальний ремонт автомобільної дороги загального користування місцевого значення С141908 Боберка — Бориня, - 130 млн гривень;
  • на капітальний ремонт з переплануванням приміщень Комунального некомерційного підприємства Львівської обласної ради “Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр” на вул. Дністерська, 27 у Львові – 14,6 млн гривень.

Крім цього, одинадцять місцевих громад отримають 78,1 млн гривень, які планують спрямувати на будівництво, реконструкцію капітальний ремонт освітянських об’єктів в м. Пустомити, селах Підберізці, Ставчани, В'язова, Лапаївка, Оброшине, Коростів, спортивних об’єктів в містах Львові та Стрию, народного дому в с. Виннички і дорожньої інфраструктури в м. Новий Розділ та селах Муроване і Пасіки-Зубрицькі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ