Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина отримала пожежні авто та «швидку» від благодійників з Німеччини

Надала спецтранспорт німецька благодійна організація Freunde helfen Konvoi за сприяння громадської організації «Народна Самооборона Львівщини» та Rotary Club Lviv International.

Фото: ЛОВА

Про це розповіли у пресслужбі Львівської ОВА. 

«Величезне дякую нашим німецьким друзям, Rotary Club Lviv International та Народній самообороні Львівщини. За понад 6 років співпраці ви проробили величезну роботу – допомагали українським дітям, медикам і рятувальникам. Дякую за ваші серця та працю. Разом ми – непереможні», – зазначив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Фото: ЛОВА

Придбала автівки, а це три «пожежні» та одна «швидка», німецька організація Freunde helfen Konvoi. Їхня вартість – від 3,5 до 18 тис. євро.

«Приємно, що ми можемо приїхати до вас не з пустими руками. Ми дуже сподіваємось, що в такий спосіб можемо підтримати Україну і допомогти їй цими технічними засобами. Ми вже кілька років надаємо допомогу Львівській та Одеській областям. Наша місія – і надалі продовжувати допомагати стільки, скільки це буде потрібно. Це підтвердження, яке ми приносимо з Європи й з Німеччини зокрема, що ми на вашому боці», – наголосив керівник Freunde helfen Konvoi gGmbH Крістофер Йорен.

Фото: ЛОВА

Німецькі партнери передали авто громадській організації «Народна Самооборона Львівщини» та Rotary Club Lviv International. Спецтранспорт забезпечуватиме потреби області, зокрема ДСНС.

«Ви не перший раз надаєте допомогу, підставляєте дружнє плече, не боїтесь їхати сюди в час війни. Та техніка та обладнання, яке ви надавали й надаєте допомагає людям, рятує життя та майно», – зазначив заступник начальника ГУ ДСНС у Львівській області Тимур Агаджанов. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ