Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина передала ще два автомобілі передали для Національної гвардії України

Їх відремонтували та укомплектували медичним обладнанням благодійники, щоб передати військовим, які боронять Харківщину.

Сьогодні, 22 березня,  воїнам ЗСУ передали ще два автомобілі. Для військової частини №А7014, яка зараз перебуває на ізюмському напрямку, що на Харківщині, передали автомобіль швидкої допомоги. Там служать військові зі Самбірського району Львівської області. 

«Швидку» відремонтували, а також укомплектували необхідним медичним обладнанням. Зробили це за кошти, які зібрали у Бісковицькій територіальній громаді, також за кошти благодійного фонду сім’ї Доскіч.

«Величезне дякую Юрію Доскічу за ініціативу. Це вже 16 відремонтована «швидка», яку ми передаємо. Фонд фінансує ремонт вживаних автомобілів, які ми беремо з комунального закладу Львівської обласної ради. Після ремонту «швидкі» їдуть виконувати завдання поблизу лінії фронту. Ці автомобілі поїдуть на Харківщину до 92, 93 бригад. Величезне дякую  Бісковицій громаді, яка долучилася фінансово, та голові, Михайлові Яремку, який персонально відвезе «швидку» за призначенням. Тільки разом ми можемо робити такі важливі справи! Тільки разом ми зможемо перемогти!», – наголосив начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Також для військової частини №3017 Національної гвардії України м. Харків передали легкове авто Mercedes-Benz. Його відремонтували за кошти  благодійного фонду сім’ї Доскіч.

«Велике дякую очільнику Львівщини, Максиму Козицькому за його ініціативу. Також дякую Михайлу Яремку, голові Бісковицької територіальної громади Самбірського району за те, що підтримав проєкт, бо завдяки йому і громаді, яка зібрала близько 2 тис. євро, ми виконали цю ініціативу. Один автомобіль ми придбали закордоном, вартістю – 6 тис. доларів, а ремонт «швидкої» допомоги обійшовся у близько 5 тисяч доларів», – наголосив Юрій Доскіч. 

Також він зазначав, що в автомобілях замінили двигун та ходові  елементи, укомплектували всередині повний комплект як автомобіля, так і  реанімобіля.

Від початку повномасштабної російсько-української війни благодійний фонд сім’ї Доскіч придбав та передав на фронт 6 автомобілів. Окрім того, він долучився до збору коштів на придбання, а також на ремонт загалом ще більше ніж 20 автівок для захисників і захисниць. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ