Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина підпише з Данською бізнес-асоціація меморандум про співпрацю

Голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк 25 січня зустрівся з головою Данської бізнес-асоціації у Західній Україні Ларсом Вестбергом. Про це повідомила прес-служба ЛОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили питання роботи Данської бізнес-асоціації та підписання 28 січня цього року меморандуму про співпрацю між владою Львівщини (Львівською ОДА, ДПА у Львівській області, Львівською митницею, Західним регіональним управлінням Державної прикордонної служби України) та Данською бізнес-асоціацією в Західній Україні.

«Ми приділяємо значну увагу бізнесовим відносинам з Данією. Робимо все для створення позитивного інвестиційного клімату в області, лобіюємо інтереси інвесторів на державному рівні в межах чинного законодавства. Ми робимо все, щоб інвестор залишився у Львівській області», - наголосив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.

Участь у зустрічі також взяли начальник управління міжнародного співробітництва Львівської ОДА Лев Захарчишин, представник МЗС України у Львові В’ячеслав Войнаровський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ