Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина представить 8 найкращих будівельних об’єктів на міжнародному конкурсі

Цього року Львівщина представила на відкритий Міжнародний конкурс "Кришталева цегла" – на найкращу будівельну інвестицію з обох боків східного кордону Європейського Союзу – 8 кращих будівельних об’єктів. Про це повідомила в.о. директора департаменту архітектури та розвитку містобудування Львівської ОДА Оксана Ткачук. Повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За її словами, на конкурс "Кришталева цегла" - 2016 відібрали такі проекти: житловий будинок у м. Стрий, вул. Дубровського, 5, головний офіс компанії SoftServe у м. Львові на вул. Садовій, 2а, "Данина традиції" у м. Львові, багатоквартирний житловий будинок на вул. І. Рубчака, 21, офісний комплекс з паркінгом бізнес класу "Оптіма плаза" м. Львів, вул. Наукова 7д, "Kvartal praud" багатоквартирні житлові будинки (секції 1,2,3,4) зі вбудовано-прибудованими офісними приміщеннями та автостоянками у м.Львові на вул. Голубовича, 37, житловий комплекс "ПАРУС" у м. Львові на вул. Липинського, 26 та багатоквартирний житловий будинок з вбудованими нежитловими приміщеннями у м. Львові на вул. Цеховій 1.

"11-12 листопада їх візуальну оцінку провели відповідальні експерти Оргкомітету конкурсу та фахівці департаменту архітектури та розвитку містобудування ЛОДА. За результатами оцінки усі об’єкти рекомендували до участі у конкурсі, - зазначила Оксана Ткачук. - Фінальне засідання Капітули Конкурсу, на якому визначать лауреатів, запланували провести у середу, 23 листопада. Вручення нагород відбудеться 9 грудня".

Зазначимо, Міжнародний конкурс "Кришталева цегла" проводить організаційний комітет Польського Житлового Товариства (філія у м. Люблін) вже 15 років поспіль. Участь ньому можуть взяти будівельні компанії Львівської області, роботи яких відповідають міжнародним стандартам якості, дизайну, архітектури та інженерним рішенням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ