Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина прийматиме 22-і Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука "Олімпійські надії"

​Впродовж, 30 квітня – 4 травня 2019 року, в місті Львові на лучному полі КЗ СДЮШОР "Електрон" (вул. П. Грабовського П, 11) відбудуться традиційні, вже двадцять другі за рахунком відкриті Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука "Олімпійські надії".

Захід проводиться Міністерством молоді та спорту України, під патронатом Національного олімпійського комітету України, за вагомого сприяння Львівської обласної державної адміністрації, Львівської міської ради, Федерації стрільби з лука України, Львівського обласного відділення Національного Олімпійського Комітету України та Львівської обласної федерації стрільби з лука. 

Цьогоріч для участі у змаганнях очікується понад 250 юних лучників, що представлятимуть збірні команди з 11 областей України, м.Київ та збірну Польщі.

«Олімпійські надії» є одними зі змагань у національному сезоні 2019 року зі стрільби з лука, які включені в систему рейтингової оцінки виступів спортсменів юніорів та кадетів для подальшого розгляду, формування з числа кандидатів – складу молодіжної збірної команди України для участі в міжнародних змаганнях у 2019 році. 

Змагання відбудуться серед двох вікових категорій:

- юніори 1999 р.н. та молодші;
- кадети 2002 р.н. та молодші.

Початок змагань 1 травня о 9:30, а урочисте відкриття -  о 13:30.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ