Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівщина прийматиме чемпіонат України з ралі

Упродовж 7-9 жовтня територією Свалявського та Воловецького районів Закарпатської області, а також Дрогобицького, Сколівського та Турківського районів Львівщини проляжуть змагальні траси VІ етапу чемпіонату України з авторалі "ХІV Ралі Галіція - 2016". Про це повідомили в управлінні фізичної культури Львівської облдержадміністрації.

Програмою ралі передбачено 6 спецділянок, які охоплять дороги Львівщини в районі сіл Новий Кропивник, Старий Кропивник, Бистриця, Жданівка у Дрогобицькому районі; сіл Орява, Погар, Криве, Довжки, Росохач, Митна, Орявчик у Сколівському районі та сіл Ісаї, Коротичі, Ластівка в Турківському районі. Загалом учасникам доведеться подолати дистанцію у 151 км.

У цьогорічному етапі чемпіонату України з авторалі очікується близько 20 екіпажів із Закарпатської, Львівської, Івано-Франківської, Дніпровської, Черкаської, Одеської, Полтавської та Київської областей.

Варто зазначити, що змагання проводяться Автомобільною федерацією України та Галицьким автомобільним клубом під егідою Міністерства молоді та спорту України за активного сприяння управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, а також Дрогобицької, Сколівської та Турківської райдержадміністрацій.

Програма проведення "ХІV Ралі Галіція"

7 жовтня

18:00 - 18:30 – урочисте відкриття змагань (с. Поляна Свалявський район)

18:30 - 20:10 – швидкісні змагання ССД "Поляна"

8 жовтня

10:00-16:30 – швидкісні змагання

СД "Уклін" (с. Поляна, с. Уклін, с. Грабовниця, с. Підлоззя, с. Нижні Ворота) – Свалявський і Воловецький райони Закарпатської області.

СД "Орява" (с. Орява, с. Погар, с. Криве, с. Довжки, с. Росохач, с. Митна) – Сколівський район.

9 жовтня

10:00-16:30 – швидкісні змагання

СД "Ластівка" (с. Новий Кропивник, с. Коротичі, с. Ластівка) – Турківський район

СД "Бистриця" (с. Ісаї, с. Жданівка, с. Бистриця, с. Старий Кропивник) – Дрогобицький район.

20:00-21:20 – швидкісні змагання ССД "Дрогобич" - місто Дрогобич.

21:30 – церемонія нагородження переможців та призерів авторалі. Урочисте закриття змагань на центральній площі міста Дрогобича.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ