Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщина сьогодні: запровадили комендантську годину та чат-бот для переміщених осіб

Від сьогодні пересування громадян буде обмежено в часі з 22:00 до 6 години ранку. Аби мати змогу пересуватись у нічний час, почнуть запроваджувати спеціальні перепустки.
фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це повідомили на сьогоднішньому брифінгу ЛОДА.

Як зазначив голова Львівської ОДА Максим Козицький, внаслідок повітряної тривоги, що лунала вранці через російський літак СУ-25, увімкнули сирени, однак, на щастя, удару по місту та області не було. 

“Ми видаватимемо спеціальні перепустки для людей, які працюють у критичній інфраструктурі та для працівників військових адміністрацій, тому прошу зголошуватись та звертатись до районних державних адміністрацій та обласну адміністрацію”, - наголосив Максим Козицький. 

Також прохання для територіальних громад збирати списки людей, хто готовий займатися територіальною обороною. У списку потрібно зазначити номер телефону та надати копію паспорта, а тоді передавати керівникам батальйонів територіальних громад. У Львові оперативно запустили й чат-бот для переміщених осіб, де ті можуть безпосередньо контактувати із власниками житла щодо їхнього розселення. Він доступний на фейсбук та в телеграмі.

До мешканців Львівщини також звернувся помічник начальника управління СБУ полковник Руслан Бішко:

“СБУ в цілодобовому режимі взаємодіє з управлінням патрульної поліції у Львівській області, національною поліцією, військовою службою правопорядку, державною прикордонною службою, службою НС та перевіряє інформацію оперативну і ту, що надходить від громадян, за що їм дякуємо, щодо прибуття розвідувально-диверсійних груп. На сьогодні ситуація напружена, але контрольована. Ще не було жодного прояву роботи диверсантів на нашій території”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ