Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівщину відвідав швейцарський ортопед-онколог

У Західноукраїнський спеціалізований дитячий центр приїхав відомий швейцарський ортопед-онколог Ульріх Екснер. Спільно з хірургами львівського дитячого центру іноземний спеціаліст вчергове спільно провів ряд успішних хірургічних втручань.

Загалом це 10 операцій та понад 30 консультацій пацієнтів із захворюваннями опорно-рухової системи, повідомляють в ЛОР.  

"Переважна більшість пацієнтів звертаються до нас із злоякісними та доброякісними утворами важкої локалізації або важкими вродженими вадами опорно-рухового апарату. Нерідко для лікування потрібно провести кілька оперативних втручань. Тож ми спостерігаємо пацієнта упродовж усього цього часу і готуємо до наступних етапів", - розповів хірург-ортопед Олександр Щуровський.

Фахівець додав, що це уже шостий візит швейцарського лікаря у лікарню від початку повномасштабного вторгнення. А загалом Ульріх Екснер відвідує дитячий центр щорічно понад 20 років поспіль. Попри візити, разом з іншими благодійниками із Швейцарії, лікар постійно надсилає допомогу - ендопротези, інструменти для протезування, та все, що потрібно для технічної ортопедії. 

"Зазвичай я приїжджаю у центр принаймні раз-два у рік. Але від початку "великої війни" намагаюсь бути тут частіше, тому що мені приємно разом з колегами допомагати маленьким українцям. Це завжди складні випадки, і я намагаюсь використати для їх лікування весь свій досвід та знання, які отримав відвідуючи країни, де тривали бойові дії", - зазначив Ульріх Екснер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ