Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівська дитяча хокейна команда «Галичина» перемогла у калуської «Олімпії»

На Льодовій арені в Новояворівську дитяча хокейна команда «Галичина» переграла команду хокеїстів «Олімпію» з Калуша. В неділю, 27-го листопада, два склади «Галичини» (2001 та 2002 року народження) зуміли отримати перемогу з рахунком 2:0 і 1:0 на користь львів’ян.

Заступник голови Федерації хокею Львівщини і водночас тренер ХК «Галичина» Михайло Чеканцев вважає перемогу мінімальною, адже раніше у Вінниці його маленькі підопічні вигравали у калушан 7:0. Але діти запевнили: тепер суперники сильніші.

Матчі за участю цих двох команд вважаються особливо принциповими. Адже на рівні Івано-Франківської області дитячий склад «Олімпії» вважається однією з найсильніших команд. Аналогічна склалась ситуація на Львівщині – хокейні «галичани» звично займають перші місця на хокейних змаганнях обласного рівня.

Довідка.

Калуська «Олімпія» тренується на державній ковзанці, яку відкрили 2,5 роки тому. ХК «Галичина» катає лід на «Льодовій арені» в Новояворівську. Команді 1 грудня виповнитьcя рік. Малі хокеїсти – здебільшого з Яворова і Новояворівська, також є кілька гравців зі Львова та області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ