Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська філармонія запрошує на особливий вечір камерної музики

У Львівській національній філармонії пройде особливий вечір камерної музики. Програма концерту складається зі зразків камерної музики, яка яскраво демонструє можливості недооціненого інструмента альта.
Фото Гал-інфо

Нещодавно музикант-альтист з Америки, який уже не перший рік працює у складі Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії зробив подарунок групі альтів рідного оркестру – придбав 4 музичні інструменти. І саме цього вечора відбудеться музична демонстрація нових інструментів, які можна почути у видатних творах Арнольда Шенберга та Йоганнеса Брамса.

«Я давно уже зрозумів, що працюю з дуже хорошою групою альтистів, однак в Україні не завжди є можливість грати на добрих інструментах. Мені хотілось знайти шлях, як забезпечити їх кращими інструментами, бо вони цього заслуговують, але я не знав, як це втілити, на той момент – це здавалось фантастикою. Однак сталося так, що помер мій батько і заповів мені деякі кошти. Завдяки цим грошам я придбав нові інструменти. Ця моя благочинна ініціатива є також і шаною моєму батькові, адже він був концертмейстером, хореографом і підтримував мене, коли я був в Україні», – розповідає Тобіас Рот (США), концертмейстер групи альтів Академічного симфонічного оркестру Львівської національної філармонії.

Концерт відбудеться 17 вересня о 18:00

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ