Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія закупила і передала десантникам понад 1500 FPV-дронів

Ще 1515 FPV-дронів, які закупили за кошти Львівської громади, допомагатимуть нашим захисникам на передовій. Сьогодні їх передали різним частинам Десантно-штурмових військ, які боронять нашу країну від російського агресора.
Фото - ЛМР

На придбання цієї партії дронів, у межах ініціативи «Помста Лева», з міського бюджету скерували 24,4 млн грн. А минулого тижня місто скерувало 16 млн грн на допомогу захисникам (закупівля дронів та субвенція на військові підрозділи). 

Про це повідомляють на сайті ЛМР. 

Загалом у січні-березні 2024 року Львів підтримав армію майже на 195 млн грн. А в бюджеті Львівської МТГ на 2024 рік лише на закупівлю обладнання та необхідних засобів для Збройних сил України передбачено 1 млрд грн.

Нагадаємо, Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки ЗСУ, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Фактично щодня мерія отримує по декілька запитів на таку допомогу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ