Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська мерія закупила і передала захисникам авто та дрони

Мерія Львова за кошти громади закупила ще низку техніки і обладнання у межах ініціативи «Помста Лева». Це автомобілі, квадроцикл та різні види дронів. Сьогодні їх передали захисникам, які боронять нашу країну від російського агресора.

Зокрема, сьогодні воїнам передали: 2 автомобілі та 1 квадроцикл, 50 дронів FPV та ще 31 дрон. Загальна сума допомоги склала 5,8 млн грн, повідомляють в ЛМР. 

До слова, за перші п’ять місяців 2024 року (із січня до травня включно) Львів підтримав армію на понад 360 мільйонів гривень. А загалом у бюджеті Львівської громади на 2024 рік лише на закупівлю обладнання та необхідних засобів для Збройних сил України передбачено 1 млрд грн.

Нагадаємо, Львів постійно скеровує кошти на обороноздатність та підтримку військових, які захищають Україну від російських окупантів. Відповідно до міської програми підтримки ЗСУ, на запити військових бригад і частин місто купує те, що сьогодні вкрай потрібне на передовій, або дає на це субвенції. Це дрони, автомобілі, рації, різні спеціалізовані технічні речі. Закупівлі відбуваються у межах ініціативи «Помста Лева».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ