Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Львівська міська рада хитро заборонила виступи співаків-колаборантів

Як повідомив кореспондент Гал-інфо, депутати Львівської міської ради вичерпали спір щодо заборони виступів у Львові представників шоу-бізнесу, котрі підтримують агресію Російсько Федерації проти України, "за" проголосувало 55 депутатів.

За пропозицією міського голови Львова Андрія Садового назву ухвали змінили і проголосували в іншому варіанті вилучивши частину формулювання. Він додав, що голосують депутати лише за назву, а сам текст ухвали має доопрацювати редакційна комісія.

Відповідно, депутати проголосували за таку назву ухвали "Про заборону проведення концертів та інших розважальних заходів на території м.Львова представникам українського й іноземного шоу-бізнесу, котрі під час де-факто Російсько-української війни підтримують агресію Російської Федерації, пропагують сепаратизм в Україні".

Додамо, що з формулювання назви зникла друга частина в якій йшлося про заборону виступати тим виконавцям, які проводять концерти в Росії та окупованому Криму.

Як заявив координатор Економічного бойкотного руху Олег Радик, ухвала яку проголосували, є профанацією і ще невідомо які зміни внесе в неї редакційна комісія.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ