Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська міська рада вимагає звільнення гуманітарного віце-прем’єр-міністра Табачника

Львівська міська рада вимагає звільнення віце-прем’єр-міністра України з гуманітарних питань Дмитра Табачника. З такою заявою сьогодні, 4 січня 2007 року, під час сесії ЛМР виступили голови всіх депутатських фракцій.
«Ми, депутати Львівської міської ради, глибоко обурені свідомим приниженням статусу культурної політики, що ведеться останнім часом у нашій державі, — йдеться у заяві. — Головною дійовою особою приниження української культури вважаємо віце-прем’єр-міністра з гуманітарних питань Уряду україни Дмитра Табачника. У відвертому антиукраїнському висловлюванні в інтерв’ю зі скандальним журналістом Олесем Бузиною, Дмитро Табачник цинічно стверджує: «Нєльзя вєсті культурную політіку только в інтєрєсах узкого слоя україноязичной інтєлигєнціі, которая просто боится конкурєнціі во всем…».
Судячи з цих слів, Табачник висловлює повне нерозуміння того, що культурна політика ведеться в інтерсах всього народу і повинна бути спрямована на посилення ролі української мови та культури у суспільстві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ