Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська обласна рада оголосила конкурс стартап-проєктів

Голова депутатської комісії Львівської облради з питань підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький розповів про конкурс стартап-проєктів який стартує на Львівщині.

Як зокрема повідомив Юрій Раделицький, у межах реалізації Програми сприяння інноваційному та науково-технологічному розвитку у Львівській області на 2021-2025 роки Львівська обласна рада розпочинає конкурс стартап-проєктів для суб’єктів мікро- та малого підприємництва, підприємств, установ, організацій державної та комунальної форм власності, фізичних осіб-підприємців, які перебувають на різних системах оподаткування, зареєстрованих у Львівської області.

Обов’язковою умовою участі стартап-проєкту у конкурсному відборі є залучення коштів співфінансування на його реалізацію через відібрану департаментом краудфандингову платформу “Стартера”.

Для участі стартап-проєкти мають відповідати  тематичному напряму “Військове та/або подвійне призначення".

Автор стартап-проєкту реєструє його на краудфандинговій платформі “Стартера”, після того, як проєкт набрав 10% від вартості співфінансування, автор проєкту подає пакет документів до департаменту для участі у конкурсному відборі.

Умови співфінансування:
- не більше 300 тис грн - сума співфінансування одного проєкта;
- не більше 50% - кошти обласного бюджету;
- не менше 50% - кошти учасника;


Зразки необхідних документів.

Зазначені документи учасникам конкурсу необхідно подати в паперовому та електронному вигляді у Департамент економічної політики Львівської ОДА за адресою: м. Львів, вул. Винниченка, 18, каб. 423 та на електронну адресу: [email protected]

Конкурсний відбір оголошується із 28 червня 2023 року та триває постійно, за наявності фінансового ресурсу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ