Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська обласна служба зайнятості оприлюднила актуальні вакансії

Львівська обласна служба зайнятості опублікувала список актуальних вакансій на підприємствах області. Також серед пропозицій – є вакансії з наданням житла в Україні.

Фото: Depositphotos

За інформацією, що надходить від працедавців, на Львівщині нині бракує кадрів у різних сферах. До прикладу, установи охорони здоров’я області запрошують на роботу молодших медичних сестер, лікаря-геріатора, фельдшера-лаборанта, лаборантів тощо

У галузях громадського харчування та торгівлі не вистарчає кухарів, барменів, пекарів, кондитерів, касирів торговельного залу, продавців продовольчих товарів або продавців-консультантів. У сфері побутового обслуговування шукають перукарів-модельєрів, манікюрників.

Виробничі підприємства пропонують працевлаштування швачкам, слюсарям різного профілю, електромонтерам, операторам автоматичних та напівавтоматичних ліній верстатів та установок, електрогазозварникам, монтерам кабельного виробництва, верстатникам деревообробних верстатів, токарям, електрикам, шліфувальникам та ін.

Транспортні підприємства розшукують водіїв автотранспортних засобів. 

Особи без професії або спеціальної підготовки можуть працювати двірниками, підсобними робітниками, прибиральниками. 

Вакантними також залишаються інженерні посади для спеціалістів з автоматизованих систем керування виробництвом, з охорони праці, з технічного аудиту, з комп’ютерних систем, інженерів-конструкторів, програмістів, електроніків, механіків, технологів тощо. Окрім того, на роботу запрошуються бухгалтери, завідувачі складом або господарством, інспектори, майстри виробничої дільниці, менеджери (управителі) зі збуту, судові експерти, вчителі закладу загальної середньої освіти, вихователі та ін. 

Ознайомитися з переліком актуальних вакансій на підприємствах Львівщини можна за покликанням

Також серед пропозицій – є вакансії з наданням житла. Зокрема 16 роботодавців Львівщини готові забезпечити житлом: офіціанта, швачку, робітника з догляду за тваринами, сімейного лікаря, пивовара, електрика, тракториста-машиніста та монтера колії. 

Список вакансій тут

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ