Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська обласна військова адміністрація шукає кадри

Апарат Львівської обласної військової адміністрації оголошує конкурс на зайняття вакантної посади – начальника управління персоналу, розвитку та промоцій.
Фото ілюстративне. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Вимоги:

Освітньо-кваліфікаційний — магістр (спеціаліст)

Громадянство України

Вільне володіння державною мовою

Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років

Умови роботи:

Призначення на посаду на умовах строкового трудового договору на період дії воєнного стану до призначення на цю посаду переможця конкурсу, але не більше ніж 12 місяців з дня припинення чи скасування воєнного стану.

Обов’язки:

Реалізація державної політики з питань управління персоналом в апараті та структурних підрозділах обласної державної адміністрації.

Перевірка дотримання вимог законодавства про працю та державну службу, правил внутрішнього службового розпорядку в апараті та структурних підрозділах облдержадміністрації.

Аналітично-консультативне забезпечення роботи голови обласної державної адміністрації та керівника апарату обласної державної адміністрації з питань управління персоналом, надання консультативної допомоги з питань управління персоналом керівникам структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Підготовка проєкту умов проведення конкурсу на відповідну посаду державної служби, включаючи спеціальні вимоги до осіб, які претендують на зайняття посади державної служби категорії «Б» і «В», з урахуванням рекомендацій, затверджених Національним агентством України з питань державної служби.

Розроблення індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності/індивідуальних програм професійного розвитку державних службовців.

Забезпечення підготовки документів щодо призначення, переведення та звільнення працівників апарату обласної державної адміністрації, керівників самостійних структурних підрозділів обласної державної адміністрації, керівників підпорядкованих організацій, пропозицій щодо призначення та звільнення голів районних державних адміністрацій, а також документів щодо погодження призначення, переведення, звільнення заступників голів, керівників апаратів районних державних адміністрацій.

Забезпечення проведення спеціальної перевірки щодо осіб, які претендують на зайняття посад в апараті обласної державної адміністрації та посад керівників самостійних структурних підрозділів обласної державної адміністрації.

Забезпечення проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статтями 1 Закону України «Про очищення влади» щодо працівників апарату обласної державної адміністрації, керівників самостійних структурних підрозділів обласної державної адміністрації, підготовка довідок про її результати.

Здійснення ведення військовий облік призовників, військовозобов'язаних та резервістів, бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час в апараті обласної державної адміністрації.

Розгляд пропозицій та підготовка документів щодо нагородження державними нагородами України, відзнаками Президента України, Кабінету Міністрів України та обласної державної адміністрації.

Забезпечення розвитку обласної державної адміністрації через формування концепції розвитку бренду роботодавця, побудову корпоративної культури та соціальної відповідальності працівників, навчання та розвиток, реалізацію усіх етапів життєвого циклу працівників, цифровізацію процесів управління персоналом та застосування сучасних методів, візуальну ідентифікацію адміністрації, промоцію та проведення маркетингових заходів.

Підготовка пропозицій до проєктів програм соціально-економічного та культурного розвитку Львівщини, стратегій розвитку області з метою врахування маркетингових, промоційних та брендингових інструментів розвитку.

Організація роботи щодо стажування громадян з-поміж молоді, які не перебувають на посадах державної служби, в обласній державній адміністрації, промоції даного проєкту та популяризації його на всіх можливих інформаційних платформах.

Розроблення проєктів нормативно-правових актів, що стосуються питань управління персоналом, трудових відносин, бренд менеджменту та державної служби.

Розробка пропозицій з питань удосконалення управління персоналом та кадрового менеджменту, формування та реалізації відповідних напрямів розвитку облдержадміністрації, організація роботи щодо мотивації персоналу облдержадміністрації до ефективної роботи. Вивчення потреб в навчанні персоналу, створення нових і підбір вже існуючих видів, форм і методів навчання, проведення навчань, семінарів, тренінгів для працівників.

Підготовка перспективних планів роботи управління, розробка стратегії та програми управління персоналом, розвитку та промоції державної служби та її популяризації, інформаційно-аналітичних та довідкових матеріалів, презентацій та інших документів з питань віднесених до положення управління.

Організаційно-методичне керівництво та контроль за роботою брендингу обласної державної адміністрації, промоції та розвитку у структурних підрозділах обласної державної адміністрації та районних державних адміністраціях, підприємствах, установах і організаціях, що належать до сфери управління обласної державної адміністрації.

Організація та координація розробки рекламно-інформаційної, іміджевої, сувенірної, промоційної та мерч продукції.

Деталі за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ