Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

Львівська обласна виборча комісія: постанова №12

Про реєстрацію представника Львівської обласної організації Всеукраїнського обєднання «Свобода» у Львівській обласній виборчій комісії з правом дорадчого голосу на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

ЧЕРГОВІ ВИБОРИ ДЕПУТАТІВ МІСЦЕВИХ РАД ТА СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ, МІСЬКИХ ГОЛІВ

25 жовтня 2015 року

Львівська обласна виборча комісія

ПОСТАНОВА №12

м. Львів, вул. Винниченка, 18

 

18 год. 52 хв.

29 вересня 2015 року

 

Про реєстрацію представника Львівської обласної організації Всеукраїнського обєднання «Свобода» у Львівській обласній виборчій комісії з правом дорадчого голосу на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року

До Львівської обласної виборчої комісії надійшла заява від Львівської обласної організації Всеукраїнського обєднання «Свобода» разом з іншими документами щодо реєстрації представника у Львівській обласній виборчій комісії з правом дорадчого голосу.

Розглянувши зазначені документи, Львівська обласна виборча комісія встановила їх відповідність вимогам Закону України "Про місцеві вибори" (далі – Закон).

Враховуючи викладене, відповідно до частини п’ятою статі 61 Закону Львівська обласна виборча комісія   п о с  т а н о в л я є:

 

  1. Зареєструвати Микиту Ореста Тарасовича, 1970 року народження, представником Львівської обласної організації Всеукраїнського обєднання «Свобода» у Львівській обласній виборчій комісії з правом дорадчого голосу на чергових виборах депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня 2015 року.

  2. Видати представнику Львівської обласної організації Всеукраїнського обєднання «Свобода» у Львівській обласній виборчій комісії посвідчення встановленої форми.

  3. Цю постанову оприлюднити на сайті інформаційної агенції «ГалІнфо».

 

Голова Львівської обласної виборчої комісії Щур М.В.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ