Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська область лідирує серед областей щодо подання публічних звітів на E-data

Львівщина є другою серед областей України з найбільшою часткою зареєстрованих кабінетів розпорядників та отримувачів бюджетних коштів на E-data. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зазначимо, E-data- це найбільша база даних фінансової звітності всіх державних органів про використання публічних коштів. Наповнюється вона щоквартально.

На E-dataЛьвівська область уже зареєструвала 2 043 службових кабінетів.

Додамо, у Львівській обласній раді всі закупівлі від 10 тисяч гривень здійснюються через систему електронних закупівель «Prozorro».

«Завдяки тому, що Львівська обласна рада здійснює всі закупівлі на суму від 10 тис. через систему «Prozzorro» нам уже вдалося зекономити 160 тисяч гривень. Це фактично становить 10% від загального фінансового обороту облради», - зазначив керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов.

Довідка.

Відповідно до Закону України "Про відкритість використання публічних коштів" на єдиному порталі використання публічних коштів E-data державні органи повинні зареєструвати службові кабінети та звітувати на них.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ