Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

"Кав’ярню Леваковського" не пустили на Винниченка,18

Сьогодні, 25 жовтня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати не підтримали питання про надання в оренду приміщення їдальні у Львівській облраді, передає Гал-інфо.

На початку розгляду питання керівник фракції "Самопоміч" Інна Свистун заявила, що це рішення незаконне.

Депутатам пропонують порушити закон, бо надання приміщення здійснюється на конкурсних засадах. Попередньо з приміщення викинули училище як орендаря. Законом не передбачено безконкурсне отримання приміщення", - сказала Інна Свистун.

Натомість начальник управління майном спільної власності Микола Бандра сказав, що власником їдальні є Львівська облрада, і вона може самостійно розпоряджатися приміщення на власний розсуд.

"Договір із попереднім орендарем був розірваний за згодою сторін", - додав він.

Депутат від ВО "Свобода" Олег Панькевич запитав, чи давала Львівська облрада оголошення про оренду? 

Бандра повідомив, що ні. Тоді Панькевич заявив, що має бути вже складений протокол про корупцію.

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин запропонував перенести це питання, але депутати не підтримали пропозицію. Не підтримали вони і рішення про надання в оренду – забракло одного голосу.

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, депутатам пропонували надати в оренду ФОП Гром Наталії Юліанівні нежитлові приміщення І поверху за адресою: вул. В. Винниченка, 18, м. Львів, загальною площею 235,1 кв. м, строком на 2 роки 11 місяців, з орендною платою в розмірі 1 грн за рік (без ПДВ), установивши істотною умовою договору оренди проходження навчальної практики учнів та слухачів Львівського вищого професійного училища торгівлі та сфери послуг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ