Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада внесли зміни до обласних програм та показників бюджету

Сьогодні, 17 квітня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати внесли зміни до обласних програм та показників обласного бюджету на 2018 рік. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Відтак збільшили видатки загального фонду обласного бюджету за рахунок залишку коштів, що утворився на початок року, зокрема:

- 1,29 млн грн на реалізацію заходів Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2018-2020 роки для придбання майна автомобільної та інженерної служб, засобів зв’язку та комплектуючих до них;

- 1,6 млн грн на реалізацію обласної Програми розвитку мережі й утримання автомобільних доріг, організації та безпеки дорожнього руху на 2018 – 2020 роки на встановлення обмежувальних дорожніх знаків для руху великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування;

- 4 725 298 грн на реалізацію Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 – 2020 роки. Йдеться про фінансування так званих соціально важливих проектів.

- 274 702 грн на оплату праці експертів, які здійснювали оцінку проектів місцевого розвитку в 2018 році в рамках реалізації Програми проведення обласного конкурсу проектів місцевого розвитку у Львівській області на 2017 – 2020 роки.

Також збільшили видатки бюджету розвитку спеціального фонду обласного бюджету за рахунок залишку коштів, що утворився на початок року, шляхом передачі із загального фонду до спеціального (бюджет розвитку), зокрема:

- 810 тис грн на проведення заходів у рамках Комплексної програми цивільного захисту Львівської області та сприяння матеріально-технічному забезпеченню окремих військових формувань, дислокованих на території Львівської області, на 2018-2020 роки для придбання лікувального діагностичного обладнання та облаштування обласного збірного пункту;

- 10 млн грн для завершення реконструкції пологового відділення на 30 ліжок Бродівської ЦРЛ в м. Броди Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ