Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська облрада затвердила програму підвищення конкурентноспроможності Львівщини

Програма передбачає відшкодування за кредитами для малого бізнесу, підтримку підприємницької ініціативи учасників АТО (ОСС), додаткове відшкодування відсотків за кредитами, отриманих за державною програмою «Доступні кредити 5-7-9», ваучерну підтримку бізнесу та стимулювання стартап-проєктів підприємців-початківців. Про це інформує прес-служба Львівської облради.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

«У цілому основні напрямки Програми підвищення конкурентоспроможності Львівської області – це допомога малому і середньому бізнесу», - наголосив голова комісії з питань діяльності агропромислового комплексу, підприємництва та інвестицій Юрій Раделицький.

Метою програми є підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021 – 2025 роки, ухваленої сьогодні, 18 лютого під час сесії обласної ради є забезпечення високого рівня розвитку Львівської області, зокрема зростання валового регіонального продукту, створення нових робочих місць, впровадження інновацій тощо.

На реалізацію програми в обласному бюджеті передбачили 18 млн грн.

За прогнозами профільних департаментів ОДА, реалізація програми має залучити на Львівщину зовнішні та внутрішні інвестиції, сприяти зростанню експорту та обсягів промислової продукції та збільшення частки галузей з високою доданою вартістю в промисловості до 18%.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ