Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівська ОДА привітала Канаду з Днем народження

Із великою приємністю хочемо привітати дружній канадський народ з національним святом - Днем Канади. Про це сьогодні, 8 червня, повідомили Гал-інфо у прес-службі Львівської ОДА.

У цей святковий день бажаємо миру, злагоди та процвітання.

Ми пишаємося тим, що наші співвітчизники зробили вагомий внесок у формування унікального канадського характеру, завдяки, якому Країна Кленового Листа стала успішною демократією і справедливим суспільством з потужною економікою. Понад те, ми любимо Канаду за її відданість таким цінностям, як свобода та права людини, небайдужість до людських страждань будь-де у світі, а також готовність прийти на допомогу.

В умовах російської агресії - неоціненною є роль Канади у підтримці суверенітету і територіальної цілісності України як на двосторонньому рівні, так і в рамках міжнародних організацій.

Впевнені, що ми й надалі залишимося надійними партнерами та продовжимо свій шлях у напрямку євроатлантичної інтеграції та широкомасштабної співпраці.

З Днем народження, Канадо!

Довідково. День Канади  - державне свято Канади, яким відзначається підписання "Акту Британської Північної Америки" та створення Канади 1 липня 1867 року з двох британських колоній і однієї провінції Британської імперії, що мала статус британського домініону.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ