Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівська ОДА запрошує до участі у бізнес-місії в казахське місто Актау

1/2
У Львівській облдержадміністрації відбулася нарада з приводу організації промоційного авіарейсу Львів – Актау (Казахстан) 23 вересня. Про це повідомили Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Програму обговорили гендиректорка Міжнародного аеропорту «Львів» Тетяна Романовська, керівництво структурних підрозділів ОДА – управління туризму та курортів, департаментів економічної політики, міжнародної технічної допомоги та міжнародного технічного співробітництва, а також помічниця почесної консулки Казахстану у Львові.

Заплановано взаємні спеціальні ознайомчі рейси зі Львова до міста Актау (колишня назва – Шевченко) від авіакомпанії SkyUp 23-25 вересня й такий же із делегацією з Казахстану.

В Актау для делегації зі Львова будуть організовані зустрічі в торгово-промисловій палаті з можливістю презентувати себе та провести «B2B»-переговори.

Львівська ОДА запрошує бізнес Львівщини долучатися до офіційної делегації, зареєструватися потрібно в Google-формі за посиланням.

Ознайомчі рейси стануть важливим кроком у поглибленні економічної співпраці як між регіонами, Львівщиною й Мангістауською областю Казахстану, так і відновленням історичних та культурних зв’язків.

Головне місто регіону, Актау, є єдиним у Казахстані морським портом. Раніше називалося на честь Тараса Шевченка. На цих теренах український Кобзар відбував заслання, а в містечку Форт-Шевченко і сьогодні діє присвячений йому меморіальний музей із багатьма артефактами з часів життя генія. Також Мангістауський регіон є одним із найбільш зацікавлених у розвитку туризму до карпатських курортів.

Витрати, пов'язані з перельотом, проживанням і харчуванням учасники покривають власноруч.

Виліт зі Львова запланований на 00:05 (час за Києвом), прибуття до Актау – о 05:50 (за західним часом Казахстану). Час у дорозі – 3 год 45 хв.

Зворотний рейс – о 06:50 із поверненням до Львова о 08:55, час у дорозі – 4 год.

Квитки вже доступні на сайті авіакомпанії (https://skyup.aero/uk/). Вартість така:

  • Львів — Актау від 3 986 грн

  • Актау — Львів від 4 286 грн

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ