Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОДА запрошує на роботу

Львівська ОДА запрошує на роботу головного спеціаліста відділу комунікацій з громадськістю управління внутрішньої та молодіжної політики шляхом укладення контракту про проходження державної служби на період карантину.
Фото ілюстративне. Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Перелік документів, необхідних для участі в конкурсі:

Особа, яка бажає взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, подає таку інформацію через Єдиний портал вакансій державної служби:

1) заяву із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади за формою згідно з додатком 1 до Порядку призначення на посади державної служби на період дії карантину, установленого з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22.04.2020  № 290 (далі – Порядок);

2) резюме за формою згідно з додатком 2 до Порядку;

3) заяву, в якій повідомляє, що до неї не застосовуються заборони, визначені частиною третьою або четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, і надає згоду на проходження перевірки та на оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону.

Додатки до заяви не є обов’язковими для подання.

Особа, яка виявила бажання взяти участь у доборі з призначення на вакантну посаду, може подавати додаткову інформацію, яка підтверджує відповідність встановленим в оголошенні вимогам, зокрема стосовно досвіду роботи, професійних компетентностей, репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

На електронні документи, що подаються для участі у доборі, накладається кваліфікований електронний підпис особи.

Інформація приймається через Єдиний портал вакансій державної служби включно по 26 червня 2020 року до 15.00. Адресат: департамент внутрішньої та інформаційної політики обласної державної адміністрації.

Кваліфікаційні вимоги: освіта вища, не нижче ступеня молодшого бакалавра або бакалавра, вільне володіння державною мовою.

Контактна особа: Пашко Софія Зіновіївна +38 (032) 2999239. Електронна пошта: [email protected]

Львівводоканал запрошує на роботу

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ