Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська ОВА увійшла в п’ятірку держорганів з найкращими антикорупційними практиками

Таку оцінку дало Національне агентство з питань запобігання корупції, повідомили в ЛОДА.
Фото - ЛОДА

За результатами оцінки Національного агентства з питань запобігання корупції Львівська ОВА увійшла в п’ятірку держорганів з застосуванням найкращих антикорупційних практик. В конкурсі взяли участь близько 100 державних органів та установ різного спрямування. Завідувачку сектору з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації Ольгу Мерйо також запросили поділитися досвідом Львівської ОВА під час презентації найкращих антикорупційних практик на заході «Доброчесність – спільна справа: від керівника до антикорупційного уповноваженого» в межах Національного антикорупційного форуму. 

Ольга Мерйо презентувала антикорупційну політику в облдержадміністрації, зокрема антикорупційну складову адаптації новопризначених працівників в апараті та структурних підрозділах Львівської ОВА. Найбільше учасників форуму зацікавило поєднання антикорупційної складової  з HR-інструментами в ОВА, зокрема щодо її інтеграції в адаптацію нових працівників у колективі ОВА.  

«Така практика сприяє поширенню культури нульової толерантності до корупції при прийнятті на посаду в державний орган. Як стало відомо наприкінці зустрічі, таку практику в антикорупційній роботі застосовує у своїй діяльності лише наша адміністрація, про що наголосили представники НАЗК.  Українські та іноземні учасники заходу зі задоволенням переймали такий цікавий досвід та ділились своїми напрацюваннями». – Прокоментувала керівниця сектора з питань запобігання та виявлення корупції апарату облдержадміністрації.

Зазначимо, що на форумі голова НАЗК Олександр Новіков також презентував посібник керівника щодо розбудови доброчесної та ефективної організації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ