Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

"Львівська політехніка" - бронзовий призер чемпіонату України з футзалу серед ВНЗ

23 та 24 квітня у харківському палаці спорту «Локомотив» ім. Г. Кірпи пройшов фінал чотирьох чемпіонату України з футзалу серед Вищих навчальних закладів.

Участь у ньому взяли такі команди: «Львівська політехніка» (Львів), «СумДУ»(Суми), «Ураган-КФВ» (Івано-Франківськ) та господарі паркету «ХНУ ім. Каразіна».

Львівські студенти на стадії 1/2 фіналу поступилися сумським одноліткам – 2:5. Дублем у «політехів» відзначився Олег Панасюк. У матчі ж за третє місце гравці команди зі Львова здолали однолітків з Івано-Франківська – 2:1. У складі переможців голами відзначилися Олег Панасюк та Андрій Ременець. Таким чином, «Львівська політехніка» здобула бронзу чемпіонату України.

Чемпіоном стали господарі «ХНУ ім. Карабіна», які у фіналі не відчули належного тиску від «СумДУ» - 6:1. Також за підсумками чемпіонату України серед ВНЗ були визначені найкращі гравці.

Найкращим воротарем визнано голкіпера «Львівської політехніки» Ярослава Морикишку. Найкращим бомбардиром став  Данило Абакшин (ХНУ ім. В. Каразіна), який протягом усього чемпіонату забив шістнадцять м’ячів. Приз найкращого гравця дістався лідеру команди ХНУ ім. В. Каразіна Максиму Панасенку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ