Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівська спортивна школа «Дебют» запрошує дітей на заняття з шахів

Дитячо-юнацька спортивна школа «Дебют» запрошує дітей на заняття з шахів. Тут вас не лише навчать будувати стратегії на шахівниці, а допоможуть стати справжніми гросмейстерами.

Спортивна школа «Дебют» розвиває один вид спорту – шахи. У ній працюють 11 тренерів, а тренуються 240 юних шахістів, повідомляють в ЛМР. 

«За час діяльності школи її 17 вихованців досягли найвищого шахового звання міжнародного гросмейстера. Для порівняння у Словаччині лише 13 гросмейстерів, у Молдові – 10, а у Литві – 8. Троє володарів найвищого шахового звання нині працюють тренерами «Дебюту» – Михайло Олексієнко, Михайло Казаков та Мартин Кравців.
Ми радо запрошуємо до нашої школи всіх, хто хоче стати шахістом. Телефонуйте до нас і ми підберемо вам тренера, залежно від віку та вмінь дитини», – розповів Володимир Грабінський, директор школи «Дебют», заслужений тренер України та міжнародний майстер з шахів.

Дитячо-юнацька спортивна школа «Дебют» знаходиться у Львові на вулиці Фредра, 1. Телефон: (032) 261-63-22

Здобутки шахістів «Дебюту» за 2024 рік:

·   У 2024 році команда України, переважна більшість з учнів школи (9 з 12 гравців) виграла Європейську юнацьку лігу націй. Команда показала максимально можливий результат, перемігши всіх суперників.

·   В березні 2024 року Анна Городна здобула три нагороди чемпіонату України до 10 років. Це найкращим результат турніру.

·   В квітні 2024 року вихованка школи - гросмейстер Наталя Букса - здобула срібло чемпіонату Європи серед жінок. Раніше Наталя була переможницею всесвітньої Олімпіади в складі збірної України.

·   В травні 2024 року 13-річний Олексій Карвацький виконав норматив майстра спорту України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ