Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівське медоб'єднання отримало нове реабілітаційне обладнання на суму $25 тисяч

Апарати для лікування імпульсним струмом, реабілітаційні бруси та реабілітаційну бігову доріжку отримало відділення фізіотерапії та медичної реабілітації Другого медичного об’єднання Львова.

Як повідомили в ЛМР, відділення зокрема отримало: реабілітаційну бігову доріжку; апарат «Ампліпульс» для лікування імпульсним струмом синусоїдальної форми; апарат «Іскра» для дарсонвалізації – лікування імпульсним перемінним синусоїдальним струмом високої частоти, високої напруги та малої сили; бруси реабілітаційні з перешкодами.

А незабаром ще отримає: тренажер для збільшення сили та об’єму рухів у суглобах кінцівок; механічний та автоматичний апарат для тренування суглобів пальців рук; велотренажер та підвісну систему для реабілітації, а також комплект механотерапевтичного обладнання для кінетотерапії.

Загальна вартість всього обладнання – 25 тисяч доларів.

Нагадаємо, відділення фізіотерапії та медичної реабілітації 4-ї лікарні на вул. Свєнціцького, 3 приймає пацієнтів із недугами опорно-рухової, серцево-судинної, дихальної, сечостатевої, травної, ендокринної систем.

Тут функціонують кабінети: електролікування, фізичної терапії, масажу, інгаляторію, теплолікування, а також оздоровчі групи з елементами йоги та пілатесу. Усі послуги безкоштовні та надаються за електронним скеруванням від лікуючого лікаря на консультацію до лікаря-фізіотерапевта.

"Пацієнти до нас звертаються за скеруванням від лікаря – чи травматолога, чи невропатолога чи іншого, які у планах лікування рекомендують реабілітаційну послугу. Тоді пацієнт звертається з електронним скеруванням до лікаря з фізичної реабілітації, і вже лікар визначає сам процес і перелік реабілітаційної послуги. У нас є ерготерапевти, фізичні терапевти, масажисти та інші, і кожен пацієнт має певний відведений час на таку допомогу», – пояснив Андрій Миськів, генеральний директор Другого медичного об’єднання Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ