Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Львівські аграрії отримають 6,8 млн грн

Львівська область отримала 6,8 млн грн для фінансової підтримки заходів в агропромисловому комплексі. Зокрема гроші передбачені на компенсацію відсоткових ставок залучених аграріями кредитів. Про це повідомила директор департаменту агропромислового розвитку Львівської ОДА Наталія Хмиз, повідомила прес-служба ЛОДА.

"Цими коштами можуть скористатися малі та середні сільськогосподарські підприємства, - зазначила Наталія Хмиз. - Компенсація надається за нараховані і сплачені у поточному році відсотки за користування кредитами у розмірі 50 % облікової ставки Національного банку, що діє на дату нарахування відсотків, але не вище розмірів, передбачених кредитними договорами. З врахуванням облікової ставки Нацбанку на сьогоднішній день – 22 % річних, аграрії зможуть одержати компенсацію в розмірі 11 % річних".

За словами Наталії Хмиз, рішення про надання підтримки прийматиме конкурсна комісія, яку створено у департаменті агропромислового розвитку. Конкурсна комісія розпочне приймання заявок на участь у конкурсі у день оприлюднення оголошення у друкованих засобах масової інформації. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ