Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські бадмінтоністи успішно виступили на молодіжному чемпіонаті України

У Дніпрі завершився чемпіонат України з бадмінтону серед молоді 1998 року народження, на якому Львівщину представляли троє спортсменів ДЮСШ «Верховина», студенти першого курсу Львівського державного університету фізичної культури ім. І. Боберського Чакалов Олександр, Алтунян Роман і Жуцький Олег (тренери Гречанюк Оксана та Каратник Іван).

В результаті змагань львівські спортсмени Роман Алтунян і Олександр Чакалов здобули срібні нагороди у парній категорії. На шляху до п’єдесталу вони послідовно перемогли два дніпропетровських і один харківський дуети та поступилися у фіналі дніпропетровській парі Данило Боснюк і Данило Шевченко із рахунком 21-19, 21-13.

Переможцями турніру стали: в одиночній категорії – Данило Боснюк (Дніпро) і Марина Ільїнська (Харків); в парній категорії – Данило Боснюк, Данило Шевченко (Дніпро) і Євгенія Паксютова, Марина Ільїнська (Дніпро-Харків); у змішаній категорії – Олександр Шмундяк, Євгенія Паксютова (Харків-Дніпро).

За результатами даних змагань Роман Алтунян й Олександр Чакалов увійшли до молодіжної збірної команди України, яка вже у квітні братиме участь у чемпіонаті Європи з бадмінтону у Франції.

Sport-oda.lviv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ