Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські бібліотеки готуються до Шевченківських днів

У Централізованій бібліотечній системі Львова відзначатимуть 194-у річницю з дня народження Тараса Шевченка.
Для дітей міста відбудуться такі заходи: у Центральній дитячій бібліотеці - «Пісенна скарбниця Тараса Шевченка»,7 березня, у бібліотеці №19 - «Краса Шевченкових рядків»,10 березня, у бібліотеці № 42 - «Вшановуємо великого Кобзаря», літературний портрет. 13 березня у бібліотеці-філіалі № 22 відбудеться діалог літературознавців «У чому Шевченкова сила». Протягом березня відбуватимуться літературні години та літературні читання. Про це сьогодні, 6 березня, „Гал-info повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
 11 березня у Центральній дитячій бібліотеці відбудеться літературно-музичне свято «Тарасове слово і Лесина пісня». Окрім цього, 11 березня у бібліотеці №27 відбудеться усний журнал «Шевченко – великий син українського народу», а у бібліотеці №4 презентуватиметься усний журнал «Велич і безсмертя великих геніїв народу», 21 березня.
До Шевченківських днів у Централізованій бібліотечній системі для дорослих м. Львова відбудуться книжкові виставки: «Велет національної самобутності», «Шевченко – творець нації» та «Віч-на-віч із Шевченком».
10 березня у бібліотеці-філіалі №43 відбудеться літературний вечір «А слава – заповідь моя…» та 11 березня відбудеться літературний вечір «Іди душею до Тараса» у бібліотеці № 32.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ