Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські боксери вибороли медалі на молодіжному турнірі Bornemissza-2022

В угорському місті Егер завершився 71-й міжнародний молодіжний турнір з боксу Bornemissza-2022, участь у якому взяли троє боксерів Львівщини. І всі вони повертаються додому з медалями.

Про це інформує пресслужба Відділення НОК України у Львівській області.

Повідомляється, що вихованець Львівського фахового коледжу спорту, боксер Академії боксу Андрія Котельника Іван Завадський (м.Львів, тренери Роман Джуман і Зорян Шевадзуцький, перший тренер - Валерій Вішньов) та вихованка відділення боксу Мостиської ДЮСШ Андріана Котович (м. Мостиська, тренер Роман Голубінка) вибороли золоті медалі, а Наталія Годик (м.Львів, тренер Василь Шан) - бронзову.

Упродовж турніру Іван Завадський (до 54 кг) переміг суперників з Фінляндії, Казахстану та Угорщини, а Андріана Котович (до 54 кг) виграла у боксерок з Угорщини та Казахстану. Наталія Годик (до 81 кг) стартувала на півфінальній стадії, де поступилася казахстанській спортсменці.

Загалом українці здобули 24 медалі на турнірі в Угорщині і посіли перше загальнокомандне місце. Старшим тренером нашої жіночої молодіжної збірної є львів'янин Роман Семенишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ