Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські чиновники звернулися до ректора музичної академії щодо підтримки велоруху

Департамент житлового господарства та інфраструктури звернувся до ректора Львівської національної музичної академії імені М. В. Лисенка Ігоря Пилатюка у зв'язку із забороною студентам зберігати велосипеди у своєму гуртожитку.

Як повідомив у коментарі Гал-інфо заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури в. о. начальника управління безпеки міста Андрій Білий, про заборону студентам вишу зберігати велосипеди в гуртожитку львівські чиновники дізналися із повідомлень у ЗМІ. 

Ігорю Пилатюку нагадали, що у 2020 році  ЛМР прийняла ухвалу "Про затвердження Плану сталої міської стабільності м. Львова", в якому розглянуто транспортна проблема і проблему зручності та комфортабельності пересування людей у місті.

У Департапенті переконані, що станом на сьогодні велосипед для більшості студентів може стати швидким та доступним засобом для пересування, який не створює навантаження на інфраструктуру міста і забезпечує швидку мобільність.

Чиновники висловили занепокоєння тим фактом, що  керівництво академії не дає дозволу на зберігання велосипедів у приміщенні гуртожитку.

У Департаменті закликали ректора вишу максимально сприяти міській стратегії розвитку велосипедного транспорту і забезпечити місця зберігання велосипедів у студентському гуртожитку.

Нагадаємо, як повідомляло раніше Гал-інфо, керівництво Львівської національної музичної академія імені Миколи Лисенка заборонило студентам зберігати велосипеди в своєму гуртожитку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ