Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Львівські десантники в Луганському аеропорту псують плани Путіна

Тривають постійні обстріли летовища Луганського міжнародного аеропорту, який нині під контролем бійців 80-ї окремої десантної бригади з Львівщини. Цієї ночі, 13 липня, було завдано ракетно-бомбового удару по позиціях терористів, які обстрілювали аеропорт і позиції львівських десантників. Про це сьогодні, 13 липня, Гал-інфо розповів Дмитро Снєгирьов, активіст з Луганська, співголова Громадської ініціативи «Права Справа».

«Внаслідок авіанальоту було знищено 4 БТР, танк та система реактивного вогню "Град", декілька вогневих точок терористів, зокрема гармат, і декілька десятків терористів вбиті», - повідомив активіст.

За словами Дмитра Снєгирьова, до Луганського міжнародного аеропорту щодня під'їжджає важка бронетехніка. Терористи роблять спроби атакувати позиції львівських десантників з танків, «Градів» та мінометів. Стрільба не припиняється.

Бійці 80-ї окремої десантної бригади з Львівщини успішно відбивають усі атаки терористів. Серед львівських десантників постраждалих немає.

«Терористам дуже потрібні летовища, бо Росія погодилася надати їм авіаційну техніку», - наголосив політик.

Також Дмитро Снєгирьов додав, що в Україну продовжують заходити колони важкої бронетехніки з Росії.

«Спершу РНБО та речники АТО робили вигляд, що не розуміють, про що йдеться. Президенту доповідали, що кордон під контролем, але під тиском фактів таки змушено були визнати, що колони російської техніки перетнули кордон і навіть опублікували відео проходження танків під російськими прапорами. Фактично вони визнають, що кордону як такого не існує. Питання - чому не знищують колони, а констатують факт їх проходження», - наголосив Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ