Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські „Карпати” зазнали поразки від „Дніпра”. У додатковий час

Футбольний клуб "Карпати" суботу, 21 березня, зазнав поразки у виїзному матчі у з дніпропетровським "Дніпром" з рахунком 0:1 - повідомляє прес-служба ФК „Карпати”.
У порівнянні з трьома попередніми поєдинками головний тренер «Карпат» Олег Кононов у стартовому складі зробив лише одну заміну: на лівому фланзі атаки замість Кополовця з’явився Зеньов, який в зустрічі з «Кривбасом» напрочуд вдало увійшов у гру. На відміну від свого колеги, керманич «Дніпра» Володимир Бессонов оновив «основу» рівно на половину.
Карпатівці з перших хвилин матчу пішли вперед, хоча в грі бракувало запалу. І все ж, незважаючи на недоліки у грі, «Карпати» вже на 6-ій хвилині забили м’яч у ворота «Дніпра». Кіпер дніпрян виявився безсилим допомогти своїй команді. Але те, що не вдалося Боровику, зробив арбітр матчу Зубарєв, який не зарахував гол, зафіксувавши порушення правил зі сторони чи то Тубіча, чи то Мілошевіча.
Не зважаючи, що напруга та швидкості у грі були насправді на належному рівні, доленосними стали додаткові хвилини. Карпатівці обрізалися на своєму лівому фланзі оборони, і Ротань, якого, намагаючись підстрахувати партнерів, не встиг перехопити Мілошевіч, стрімко пройшов вперед метрів 20 і майстерно вирізав м’яч на дальню штангу, а Калиниченко в красивому затяжному польоті ударом головою приніс перемогу своїй команді – 1:0. Це вже не вперше в цьому сезоні „Карпати” програють у компенсований час.
Зараз „Карпати” у турнірній таблиці на восьмому місці.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ