Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські "Кажани" проведуть перші домашні ігри в новому році

22 та 23 січня львівським волейболістам вдома протистоятиме прямий конкурент у боротьбі за золоті нагороди.

Лідер волейбольної Суперліги проведе перші домашні матчі в новому році, інформує управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Волейбольний клуб «Барком-Кажани» запрошує вболівальників на перші домашні матчі у новому році. У рамках Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги, «кажани» прийматимуть вдома ВК «МХП-Вінниця», повідомляє пресслужба клубу.
‪22 січня гра стартує о 18.00 годині, 23 січня - 12.00.‬ Традиційно матчі відбудуться в ПС «Галичина», що на Керченській.

Зазначимо, що 17 січня та 18 січня ВК «Барком-Кажани» на виїзді у Вінниці провели дві гри з місцевим «Серцем Поділля». Перший матч дев‘ятого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги завершився перемогою «кажанів»: 3:0 ( 25:18; 25:23; 25:19). А от наступного дня перед вболівальниками розгорнулась зовсім інша картина. В результаті «кажани» поступаються «Серцю Поділля» із рахунком 1:3 (‪17:25‬, ‪15:25,‬ 25:14, ‪19:25). ‬

‪Попри те, що «кажани» та «сердечка» обмінялись перемогами, на сьогодні «Барком-Кажани» й надалі лідери турнірної таблиці Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Другі у рейтингу - «МХП-Вінниця». Завершує трійку лідерів саме «Серце Поділля».‬

Додамо, що ‪29 січня о 19.00 годині‬ у Львові відбудеться матч 1/8 Кубку ЄКВ між “Барком-Кажани” та командою з німецької волейбольної Бундесліги Hypo Tirol AlpenVolleys HACHING. Тож домашні ігри з «МХП-Вінниця» «кажани» називають своєрідним тренуванням перед поєдинком ЄКВ.

Нагадаємо, що до 1/8 Кубка ЄКВ «кажани» пробилися завдяки неймовірному камбеку в Греції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ