Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Львівські «Леви» зіграють з «Харківськими Акулами»

Львівські «Леви» сьогодні, 6 січня, у рамках заключного туру четвертого кола регулярної першості Професійної хокейної ліги поміряються силами з «Харківськими Акулами». Поєдинок на ковзанці Льодової Арени у Новояворівську розпочнеться о 15:00, повідомила прес-служба ХК «Леви».

Два дні тому «Леви» у драматичному поєдинку з чинним володарем титулу донецьким «Донбасом», незважаючи на повну перевагу у заключному періоді, так і не зуміли закинути третю шайбу і в такий спосіб перевести гру в овертайм: фінальна сирена зафіксувала поразку львів’ян з мінімальним рахунком 2:3. Тим самим підопічні Дениса Булгакова не лише збільшили своє відставання від київського «Компаньон-Нафтогазу», який йде четвертим, до дев’яти очок, а й дозволили «Харківським Акулам», що займають шостий рядок турнірної таблиці, наблизитися до себе на відстань одного пункту.

Таким чином у сьогоднішній зустрічі, яка пройде за лічені години до Святої Вечері, «Леви» просто таки зобов’язані перемагати. По-перше, це необхідно зробити, аби не поступитися «Акулам» п’ятим місцем в турнірці. По-друге, вище згаданий «Компаньон-Нафтогаз» сьогодні в столичному дербі приймає «Беркут» і є велика ймовірність, що втратить очки. А значить, наші хлопці, в разі перемоги, можуть сподіватися на скорочення відставання від головного конкурента в боротьбі за місце в плей-оф. Нарешті по-третє, надто вже затягнулася безвиграшна серія «Левів». Востаннє вони скуштували смак перемоги ще 22-го листопада минулого року, коли у гостях взяли гору над «Вінницькими Гайдамаками». Після цього в наступних семи іграх було набрано лише одне очко. Тож зрозуміло, що прийшов час перервати чорну смугу…

Зазначимо, що в трьох попередніх іграх «Леви» та «Акули» спочатку обмінялися гостьовими перемогами: харків’яни у Новояворівську виграли 5:4, а львів’яни у столиці Слобожанщини – 8:4. А в матчі третього кола, який також відбувся у Харкові, в основний ігровий час рахунок був нічийним – 2:2. Тож команди грали овертайм, в якому переможну шайбу закинули «Акули» – 3:2.

Додамо, що як завжди, для мешканців Львова ХК «Леви» спільно з Львівським автобусним заводом, який опікується командою, організовує виїзд на гру до Новояворівська. Автобус від прохідної ЛАЗу (вул. Стрийська, 45) відправляється о 13:15 (збір о 13:00). Автобус доставить вболівальників прямо до Льодової Арени у Новояворівську, а по завершенні гри привезе назад у Львів. З питаннями стосовно поїздки можна звертатися за телефоном 067-35-88-534. Додамо, що проїзд автобусом – безкоштовно, а вартість квитка на гру – 20 гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ