Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Львівські лікарі отримали сучасне обладнання від німецьких колег

Фото: Перше медоб’єднання Львова
Фото: Перше медоб’єднання Львова
Фото: Перше медоб’єднання Львова
Фото: Перше медоб’єднання Львова
1/2
У межах співпраці з найбільшою у Європі клінікою Шаріте та програмою Programme Hospital Partnerships, Перше медоб’єднання Львова вдруге отримало значну партію обладнання та має можливість стажувати своїх спеціалістів у провідній клініці світу. Про це повідомляє ЛМР.

«Цього разу від німецьких колег ми отримали надважливе обладнання для наших операційних та реанімацій. Зокрема, клініка Шаріте передала нам наркозно-дихальні апарати. Це найважливіше в операційній обладнання і основний інструмент в руках анестезіолога. Ще ми отримали дерматом – це апарат, за допомогою якого комбустіологи виконують втручання з пересадки шкіри. А також нам передали низку обладнання для наших реабілітаційних відділень», - зазначають у Першому медичному об’єднанні Львова.

Медики наголошують: основа цієї співпраці з однією із найвідоміших у світі клінік – це обмін досвідом. Нещодавно на стажуванні у Берліні було троє спеціалістів різних відділень інтенсивної терапії. Зокрема, Ярема Безніско – завідувач відділення анестезіології та інтенсивної терапії дитячої лікарні святого Миколая. У клініці Шаріте він перейняв досвід колег-анестезіологів у лікуванні найважчих пацієнтів педіатричного, загального, травматологічного і кардіохірургічного профілю, та знайомиться з тамтешніми протоколами.

Зазначимо, співпраця та партнерство з клінікою Шаріте відбувається у межах Programme Hospital Partnerships, що фінансується GIZ Ukraine.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ