Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські мами поділяться досвідом материнства у сучасному суспільстві

Напередодні Дня матері – 8 травня у Львові відбудеться дискусія про різноманітні ролі та виклики, з якими стикаються сучасні матері у суспільстві. Про це повідомили у ЛМР.
Фото ілюстративне

Учасниками будуть видатні жінки – представниці різних спільнот Львова, які поділяться своїми думками та досвідом поєднання материнства з різними ролями та обов'язками у суспільстві, а також представники різних релігійних конфесій.

Дискусія «Різноманіття і багатозадачність у житті: досвід львівських мам» матиме такі теми для обговорення:

  • Баланс між роботою та сімейним життям: стратегії управління кар'єрними прагненнями та сімейними обов'язками.

  • Культурна спадщина та ідентичність: орієнтація на культурні і релігійні традиції та звичаї в сучасному мультикультурному суспільстві.

  • Виклики та перемоги: подолання перешкод і святкування досягнень на шляху материнства.

  • Мережі підтримки та залучення громади: важливість побудови міцних мереж підтримки та зміцнення зв'язків з громадою для матерів, особливо в умовах воєнного стану.

Після дискусії учасники зможуть поставити запитання та поділитися власним досвідом з учасниками дискусії.

«Цей захід до Дня матері обіцяє надихати та просвітницькою. Дискусія підсвітить різноманітні завдання, ролі та досвід сучасних матерів у Львові. Приєднуйтесь до нас, щоб відзначити неоціненний внесок матерів у наші сім'ї, громади та суспільство загалом», - каже Лілія Савич, директорка офісу з управління персоналом Львівської міської ради.

Учасники та учасниці дискусії:

  • Катерина Кіт-Садова, мистецтвознавиця, мама 5 дітей;

  • Любов Максимович, голова ГО Центр «Жіночі перспективи», президентка клубу «Зонта Львів-Замок» міжнародної організації ZONTA;

  • Уляна Пак, депутатка Львівської міської ради, голова комісії законності, координаторка «Shelter friendly Lviv», мама 3 дітей;

  • Отець Андрій Сіданич, священнослужитель львівського Гарнізонного храму святих апостолів Петра і Павла УГКЦ, капелан Львівської міської ради;

  • Іслям Тохлу, керівник кримськотатарського культурного центру у Львові, голова громади мусульман у Львові, помічник радника з питань релігії в Офісі радника з питань релігії Посольства Туреччини в Україні;

  • Лєранє Тульчий, представниця ГО «Кримські татари Львівщини», підприємиця, волонтерка;

  • Ольга Лідовська мама-героїня, мама 5 дітей, керівниця музею «Слідами галицьких євреїв», гідесса.

Модераторка дискусії – Лілія Савич, директорка офісу з управління персоналом Львівської міської ради.

Подія відбудеться 8 травня у великій сесійній залі Львівської міської ради (площа Ринок, 1). Час проведення: 14:00 - 17:00.

Реєстрація на подію за посиланням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ