Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські МНСники отримали унікальну рятувальну техніку (Фото)

На озброєння львівських рятувальників надійшла рятувальна техніка, аналогів якій дотепер на теренах області не було - амфібійний катер вантажопідйомністю 700 кг., який призначений для цілорічної експлуатації при температурі зовнішнього повітря від -25° до +40° .
Глісер “Марс - 700” може вести своє чергування не тільки на воді, але й на рівній поверхні суші. Катер відмінно долає порожисті ділянки річок, русла, зарослі очеретом, річки в період льодоходу і льодоставу.
За словами рятувальників, які були задіяні під час липневого паводку та інших стихійних лих пов’язаних з роботою на воді, дана машина не тільки полегшить їм роботу, а й допоможе більш оперативно реагувати на різні завдання, надавати допомогу населенню, здійснювати евакуацію із зон затоплення, доставляти відрізаним водою людям продукти харчування тощо.
Основними відмітними особливостями глісера є висока вагова віддача, хороша керованість і маневреність, надійний двигун, комфортний добре опалювальний салон з регульованими кріслами, м'яким диваном, хорошим оглядом через лобове скло, з обдуванням теплим повітрям і склоочисниками.
Глісер «Марс - 700» буде вести оперативне чергування в Загоні технічної служби Львова, а при необхідності, може бути направлений у будь-який край області. Про це «Гал-info» повідомили у прес-центрі ЦГЗ МНСУ у Львівській області.







Фото – прес-центру ГУ МНС України у Львівській області
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ