Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські митники вилучили самурайський меч – "танто"

Нещодавно працівники митного поста "Львів-поштовий", під час огляду одного з міжнародних поштових відправлень виявили холодну зброю.
фото - пресслужба Львівської митниці

Про це інформує пресслужба Львівської митниці.

У посилці, відправленій із США на адресу приватної особи у Вінниці, окрім задекларованих  одягу, взуття та кухонного приладдя,  знаходився   японський меч.

Знахідку, що могла становити небезпеку для поштових працівників чи інших громадян, вилучили та скерували на експертизу. Згідно з висновком фахівців, вказаний предмет був виготовлений на зразок японських мечів "танто", є холодною зброєю,  бойова частина якої призначена для нанесення рубляче-різаних ушкоджень. 

Так громадянка порушила порядок пересилання через митний кордон України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях, товарів заборонених до  пересилання. Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбачене ст. 473 (Пересилання через митний кордон України у міжнародних поштових та експрес-відправленнях товарів, заборонених до такого пересилання) Митного кодексу України. Санкція статті передбачає конфіскацію  цих товарів. Найближчим часом справу скерують до суду

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ