Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Львівські митники знайшли серед секонд-хенду понад дві тонни нового одягу

фото - пресслужба Львівської митниці
фото - пресслужба Львівської митниці
фото - пресслужба Львівської митниці
фото - пресслужба Львівської митниці
1/2
Днями до пункту пропуску "Краківець-Корчова" на Львівщині прибув вантажний автомобіль під керуванням громадянина України у якому серед заявлених вживаних речей знайшли дві тонни незадекларованого нового одягу.

Про це інформує пресслужба Львівської митниці.

До митного контролю водій  подав  товаросупровідні документи, згідно з якими, директор одного з підприємств у Словаччині на  адресу ТОВ  в м. Львів переміщував вживаний  одяг, взуття, сумки, постіль тощо. Однак за  результатами огляду товару митники  спільно з прикордонниками серед вживаного одягу виявили понад 2,3 тонни незадекларованого  нового одягу - сорочки, штани, спортивні костюми тощо, - загалом понад 8 тис. одиниць товару. За попередніми підрахунками, їхня вартість - близько пів мільйона грн.

Цікаво, що підприємця,  який подав до митного контролю документи, що  містили неправдиві відомості стосовно найменування товару, його кількості та вартості, упродовж року уже притягувався до відповідальності за вчинення аналогічного правопорушення. Відтак правоохоронці склали протокол про порушення митних правил за частиною 2 ст. 483 Митного кодексу України.

Незадекларований товар вилучили.

Його точну вартість встановлять експерти.

Справу скерують до суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ