Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львівські нацгвардійці провели школярам "Урок мужності"

Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
Фото Нацгвардія
1/3
У Львові військовослужбовці військової частини 4114 Західного оперативно-територіального об'єднання Національної гвардії України провели "Урок мужності" серед учнів старших класів середньої загальноосвітньої школи №48. Про це повідомили 12 жовтня Гал-інфо у пресслужбі Західного територіальне управління Національної гвардії України.

Гвардійці розповіли учням про функції Національної гвардії України, умови проходження військової служби у лавах НГУ, основні завдання повсякденної та службово-бойової діяльності військової частини та її участь в АТО (ООС).

Лейтенант Іван Шариков, відповідаючи на запитання, розповів учням, що він, ще будучи солдатом військової служби за контрактом, в 2014 році разом з військовою частиною 4114 виїжджав на схід України, аби боронити її територію.

Не злякавшись всіх тих подій, він вступив до Національної академії Національної гвардії України, щоб стати офіцером. Кілька місяців назад Іван повернувся до Львова після тримісячного виконання службово-бойових завдань в ООС. Своєю життєвою історією та особистим прикладом він надихав хлопців та дівчат любити та захищати Батьківщину.

«Такі заходи є вкрай важливими для формування свідомості молоді та їх патріотичного виховання. Дуже приємно, що захисники для них в пошані», - зазначив нацгвардієць.

Наприкінці заходу військовослужбовцям вручили листівки від дітей, які власноруч написали побажання захисникам та намалювали малюнки. Для військовослужбовців, які боронять рубежі України на сході, це найцінніші подарунки, тому що вони завжди нагадують заради кого вони ризикують власним життям.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ